PROPUD OG NORSK VINNER!!!

Med litt styr frem og tilbake om bosted,barnevakt og om vi i det hele tatt skulle ha noen overnatting ble det til at vi dro nedover på fredags ettermiddag.Etter mye pakking, stress, banning og ompakking, levering av Irma, Jojo,Molly og ungene på forskjellige steder kom vi oss avgårde.                                                             

Vi fikk overnatte hos en venninne av meg som jeg gikk med på hudpleien, etter litt frokost på lørdags morgenen og en aldri så liten tur innom fornebuklinikken for konsultasjon var vi på vei til Strømstad for litt shopping. Utrolig hvor mye penger det kan gå på en tur innom:

❣Systembolaget

❣Gymgrossisten

❣Nordby

Men man sitter samtidig igjen med utrolig mye mer enn hva man gjør på en shoppingtur her hjemme, og så er det et helt annet utvalg.Det er mye å anbefale å kjøpe inn når du først er i Sverige:

❣Freddy Wr.Up Jeans.

❣Propud pudding

❣Propud Shake

❣Nocco

❣BCCA

❣Madness

❣Kvarg

❣Bacon

❣Polvarer

❣Klær

Jeg hater vanlige jeans og bruker kun WR.UP , her var det nå 50% på de fleste slike bukser i både tøy og jeansstoff. Salget var på gymgrossisten i Strømstad. Både Propud Shake og pudding har jeg blitt hekta på og kokosmelk med Chiafrø er byttet ut med dette for en laaaang periode sånn det ser ut på matrommet vårt nå. Vi kom oss hele tilbake og ingen kasser med poløl fattigere dro vi rett på Big Horn og spiste med de vi bodde hos. Hår i maten og svidde poteter, men biffen var digg 👌Så var det klart for dogs4all igjen og denne gangen hadde vi en hannhund og en tispe i åpen klasse.

Irma har akkurat blitt ferdig med valpene så det var derfor ikke aktuelt med henne, skal hun stilles til neste år vil dette bli i veteran. Jeg har ikke stilt selv på ett år og ble like nervøs og urutinert som første gang. Tross alt gikk det greit, Conan ble nr.2 i sin klasse-slått av Mio som er far til valpene vi hadde nå sist.Carmen, fineste lille, gærne og snertne Carmen ble BIM, NORSK VINNER!!! GRATULERER SÅ MASSE TIL BIRGITT OG JAN-ERIK!!

Er det noe jeg setter utrolig stor pris på så er det valpekjøpere som følger opp hundene sine og passer godt på dem på alle måter, Carmen er en tispe jeg gjerne kunne hatt selv. Hun liker/trenger å jobbe, har gjort en utrolig kul mentaltest og har et fint eksteriør. Hodet og uttrykket hennes er akkurat sånn jeg liker det, veldig lik mamman sin Irma vh Falconsnest.  Vi har valgt å gi bort en ny hund til Birgitt og Jan-Erik da vi vet at hun blir tatt godt vare på der og siden dem har passet henne såpass mye er det beste for alle at hun bor der. Ungene har blitt glad i henne og hun i dem.

Ingen kommentarer

Profilbilde

Jeg driver et lite, men seriøst oppdrett av Rottweiler og Pomeranian, det går derfor mye tid med til trening, utstillinger og reiser i inn/utland.

Jeg er utdannet "hud & kroppsterapeut" og langt over gjennomsnittet opptatt av alt som har med hud, kropp, helse og trening å gjøre.

Jeg er allsidig, kreativ og har masse av selvironi! Jeg er gla`i humoristiske og positive mennesker med sjarm.

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Design og koding av Silje Lien
hits