DVALEMODUS MEN TRENEFLINKEN! 

I takt med lite innlegg er det lett at lesere detter av, jeg har full forståelse for det. Og jeg setter pris på meldinger og spørsmål etter innlegg ❤Men jeg har gått i dvale når det kommer til dette, å planlegge noe er noe helt annet enn å utføre det i praksis. Dette er ikke noen overraskelse, det tar mye tid med små og det skal det ❤💙Det er koselig i babybobla, men å si at det ikke er slitsomt og til tider kaotisk er bare tull. Alikevel ser det ut som vi begynner å komme litt i rutiner, jeg har hittilt klart å komme meg på trening noen dager i uka og Celine synes det er ok å bli med. Ingen heftige økter da ho som regel er våken og synes det er vanvittig kjedelig å sitte eller ligge i ro. Det fungerer å trene med bebis på armen eller mens vi begge ligger på matta. Meningen i første omgang er å føle meg frisk og få energi, vekt og kroppsmål aner jeg ikke hva er...Adrian er med på babysvømming og helsesjekker, han gjør en god jobb som stolt storebror. Vi er heldige som har venner og besteforeldre som er flinke til å stille opp og gir han ekstra oppmerksomhet. Sjalusi har heldigvis ikke vært et tema.Idag har han vært med pappan sin på jobb og det er stor stas. Mens jeg prøvde å sove litt har de også vært på trilletur før de endte opp med å sovne på sofaen alle 3. Nå er det natta her for meg og 💖Ønsker alle en fin helg videre 💖💖💖

3 kommentarer

Janne

10.04.2016 kl.00:37

så bra dere har funnet rutiner. Dere ser så fine ut alle tre :)

Marita-Susan

11.04.2016 kl.06:04

Janne: Tusen takk,fine du ??
Profilbilde

Jeg driver et lite, men seriøst oppdrett av Rottweiler og Pomeranian, det går derfor mye tid med til trening, utstillinger og reiser i inn/utland.

Jeg er utdannet "hud & kroppsterapeut" og langt over gjennomsnittet opptatt av alt som har med hud, kropp, helse og trening å gjøre.

Jeg er allsidig, kreativ og har masse av selvironi! Jeg er gla`i humoristiske og positive mennesker med sjarm.

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Design og koding av Silje Lien
hits