LYKKEBOBLE MED ANGST!!

Ukene etter at lille Celine kom har gått utrolig fort, de har bestått av masse kos,lite søvn, amming annenhver time og en blanding av lykkerus og angst.

Følelsen av å bli mamma igjen er altoppslukende og jeg føler meg så utrolig heldig som har to friske barn og en mann som engasjerer seg og tar godt vare på oss. Samtidig var det å komme hjem med en liten baby skremmende, første uken var jeg livredd for at noe skulle skje. Livredd for at noe skulle skje og i værste fall at hun skulle dø, jeg ble helt tullete.

Rett etter fødselen fikk Celine ligge en liten stund på brystet mitt før jordmoren ville sjekke henne igjen, det ble litt stress og Celine ble tatt ut til legen.

Hun hadde svelget mye fostervann og slet litt med å puste, hun fikk en oksygenmaske de første timene og etterhvert ble hun lagt i kuvøse.

Utpå ettermiddagen fikk vi henne inn til oss med måleapparater for å ha kontroll, men samtidig få kose og amme.

Alt gikk veldig bra og vi slapp å bli videresendt til Drammen sykehus, vi ble et par netter på ringerike før vi dro hjem.

Jeg føler at vi ble utrolig godt tatt vare på av de på fødeavdelingen og kunne ikke hatt en bedre fødselsopplevelse takket være damene som jobber der.

Men alikevel, alle surkle og gispelyder Celine lagde de første dagene skremte vettet av meg og jeg ble mer hønemor enn noen gang.

Litt sånn er det enda, enn blanding av lykke-forelska-følelser og en angst for at noe skal skje med den lille familien min.

Vi blir godt fulgt opp, vi har allerede hatt et par hjemmebesøk og er på helsestasjonen hver tredje dag.

Celine ble litt tidlig født og egentlig skulle vi nå ha vært på føden, det har derfor tatt litt tid å få opp appetitten og gå opp i vekt. Tiden blir for det meste brukt til amming og håndmelking for å mate med kopp, det er mye jobb men tenker det er verdt det og snart er hun sterk og våken nok til å ordne ammingen uten problem 💖

3 kommentarer

18.01.2016 kl.20:05

Så fin blogg du har! Stå på!! Ta gjerne en tur å se bloggen min :)

Marita-Susan

18.01.2016 kl.20:06

Anonym: Tusen takk ?? Det vil jeg gjerne,men du har kommentert anonymt?

Andrea Slotte Sæther

19.01.2016 kl.13:25

Så herlig liten jente! Er ikke rart man blir litt nervøs for at noe skal skje med de små nei. Får håpe hun blir litt sterkere snart så er det sikkert lettere for deg å slappe av også :)
Profilbilde

Jeg driver et lite, men seriøst oppdrett av Rottweiler og Pomeranian, det går derfor mye tid med til trening, utstillinger og reiser i inn/utland.

Jeg er utdannet "hud & kroppsterapeut" og langt over gjennomsnittet opptatt av alt som har med hud, kropp, helse og trening å gjøre.

Jeg er allsidig, kreativ og har masse av selvironi! Jeg er gla`i humoristiske og positive mennesker med sjarm.

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Design og koding av Silje Lien
hits